headerdeneyck.png Ervaar tijdloze klasse

De Thuisgastronoom

U viert liever gezellig thuis met vrienden en familie maar u heeft geen zin om zelf de kookpotten boven te halen?

Dat kan via DeThuisgastronoom. Onze chef kok bereidt met de grootste zorg een mooie feestmaaltijd. Verse ingrediënten worden onmiddellijk versneden, klaargemaakt en vacuüm verpakt.
Vacuüm verpakte gerechten kan u na het opwarmen op uw eigen porselein schikken.
De vers verpakte vacuüm gerechten dient u alleen nog op te warmen "au bain-marie" (in warm water van 70 à 80 °C). Eens de gerechten opgewarmd zijn, hoeft u ze enkel nog op het bord te schikken. (U ontvangt alle instructies over het opwermen wanneer u uw bestelling afhaalt.)

Tijdens de feestadagen (24, 25, 26, 31 december en 1 januari) is het enkle mogelijk om een Kerst - of Nieuwjaarsmenu te bestellen, of het koud buffet.
Alle bestellingen (koude bereidingen) worden dan voorzien op "wegwerp" schotels.

AFHAALUREN:

 - op 24 en 31 december: van 09.30u tot 16.00u

- op 25 december en 1 januari: van 09.30u tot 11.30u

- op 26 december: op afspraak