headerdeneyck.png Ervaar tijdloze klasse

Huwelijksfeest

U bent op zoek naar een locatie voor deze onvergetelijke dag?

Van de receptie over het diner tot het dansfeest, zelfs de huwelijksnacht of een ceremoniewagen: wij hebben een antwoord op al uw vragen en wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze dag tegemoet gaat. Onze informatiebundel omvat enkele mogelijkheden die u op weg kunnen helpen naar een geslaagd feest. Vanzelfsprekend zijn dit slechts suggesties en hoeft u zich niet gebonden te voelen aan deze voorstellen. Elke feest is uniek en wij denken graag creatief met u mee om van uw feest een ware belevenis op maat te maken.

Meer en meer huwelijksparen kiezen ook voor een intieme huwelijksinzegening in een buiten - of binnenlocatie op ons domein. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden. 
Voor de invulling van de viering werken wij samen met o.a.: Guy De Kok (www.ceremoniemeesterguy.be) en Rent a Priest (www.rentapriest.be

Bovendien bieden wij elk huwelijkspaar een gratis overnachting met ontbijt aan in Hotel Noah. (Voorwaarden zie brochure) 

Bent u nog op zoek naar een betoverende ceremoniewagen? Dan kunnen wij u een zeldzame Mercedes Ponton uit 1959 warm aanbevelen.
Voor meer info kan u tercht op http://heerlijk-genieten.be

U bent van harte welkom op den Eyck voor een vrijblijvende afspraak.

Wij wensen u alvast veel succes met de voorbereidingen!

BROCHURE HUWELIJKSFEESTEN 2017-2018