Platinum voor website Ervaar tijdloze klasse

Praktische info

Wat doet "De Thuisgastronoom"?

 Onze chef koks bereiden met de grootste zorg een volledig gamma van overheerlijke feestmaaltijden. Verse ingrediënten worden onmiddellijk versneden, klaargemaakt en vacuüm verpakt.

Wat moet ik thuis nog doen?

Koken zeker niet meer! De vers verpakte vacuüm gerechten dient u alleen nog op te warmen "au bain-marie" (in warm water van 70 à 80 °C). Eens de gerechten opgewarmd zijn, hoeft u ze enkel nog op het bord te schikken.

Openingsuren (voor afhaling) 'De Thuisgastronoom':
  • vrij- en zaterdagen: 10:00 - 18:00 uur
  • zon- en feestdagen: 10:00 - 12:00 uur
  • andere dagen steeds op aanvraag
Bestellen?
Wij verzoeken u om minimum 1 week vooraf uw bestelling door te geven. Dit kan:
Bestellingen per mail zijn pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen!