headerdeneyck.png Ervaar tijdloze klasse

Praktische info

Wat doet "De Thuisgastronoom"?

 Onze chef koks bereiden met de grootste zorg een volledig gamma van overheerlijke feestmaaltijden. Verse ingrediënten worden onmiddellijk versneden, klaargemaakt en vacuüm verpakt.

Wat moet ik thuis nog doen?

Koken zeker niet meer! De vers verpakte vacuüm gerechten dient u alleen nog op te warmen "au bain-marie" (in warm water van 70 à 80 °C). Eens de gerechten opgewarmd zijn, hoeft u ze enkel nog op het bord te schikken.

Hoe gaat het praktisch in z'n werk?

Volgens uw wensen schikken wij de koude gerechten op "niet wegwerp" (porseleinen borden of schotels) of op "wegwerp" schotels.
Vacuüm verpakte gerechten kan u na het opwarmen op uw eigen porselein schikken.
We vragen steeds om bij het plaatsen van uw bestelling, uw keuze hieromtrent door te geven.

Tijdens de feestdagen (24, 25,  26, 31 december en 1 januari) worden allle bestellingen (koude bereidingen) voorzien op "wegwerp" schotels.

Openingsuren (voor afhaling) 'De Thuisgastronoom':
  • vrij- en zaterdagen: 10:00 - 18:00 uur
  • zon- en feestdagen: 10:00 - 12:00 uur
Bestellen?
Wij verzoeken u om minimum 1 week vooraf uw bestelling door te geven. Dit kan:
Bestellingen per fax of mail zijn pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen! Vergeet ook niet mee te delen of wij uw bestelling op 'wegwerp' of 'niet-wegwerp' schotels moeten schikken. Voor 'niet-wegwerp' betaalt u een waarborg.
Verhuur van materialen
Heeft u extra materialen (borden, bestek, glaswerk, ...) nodig? Dan kan u terecht bij onze verhuurdienst via het nummer 03 380 06 30. Afhaling op vraag mogelijk in Kasterlee!